Usein kysyttyä

Miten pääsen yritysasiakkaaksi?

Yritysasiakkaaksi pääset täyttämällä yhteystietokaavakkeen. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 015-51750, sähköposti myynti@marjam-interior.fi

Mitkä ovat toimituskulut?

Toimituskulut määräytyvät lähetyksen koon mukaan. Pienet tilaukset toimitamme kirjeenä/postipakettina. Isommat lavalähetykset toimitamme Posti Oy:n kuljetuspalveluna.
Rahtivapausraja on 750,00 € (alv 0%). Rahditusperusteena on lähetyksen tilavuus.

Onko käytössä pientoimituslisä/ minimitilausmäärä?

Käytössämme ei ole pientoimituslisää.

Tuotteiden myyntierät määrittävät tuotteiden minimitilausmäärän. Suurin osa tuotteista myydään kappaleittain.

Kaikkia tilattuja tuotteita ei ole toimitettu?

Mikäli tuotetta ei ole toimitettu, se on joko loppunut tai jäänyt jälkitoimitukseen. Voit tiedustella jälkitoimitukseen jääneiden tuotteiden tilannetta asiakaspalvelustamme. Jälkitoimituksista emme peri rahtia.

Olen unohtanut käyttäjätunnuksen/salasanan, miten toimin?

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ole yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 015-51750 tai sähköpostilla myynti@marjam-interior.fi
Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata sen verkkokaupan kirjautumissivulla olevasta linkistä antamalla sähköpostiosoitteen, jonka olet ilmoittanut rekisteröityessäsi verkkokauppaan.

Yhteistietoni ovat muuttuneet. Minne ilmoitan uudet tiedot?

Voit ilmoittaa uudet tiedot sähköpostitse myynti@marjam-interior.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme puh. 015-51750

Olen saanut viallisen tuotteen, miten toimin?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 015-51750, myynti@marjam-interior.fi

Voinko käyttää kuvia markkinoinnissa?

Vain jälleenmyyjämme voivat käyttää kuvia markkinoinnissa. Saat kuvat käyttöösi pyytämällä ne tilauksen yhteydessä asiakaspalvelusta.

Miten huolehditte vastuullisuudesta?

Vuodesta 1979 asti toimineella perheyrityksellämme on useita luotettavia alihankkijoita ja tehtaita maailmanlaajuisesti joiden kanssa olemme tehneet pitkäjänteistä yhteistyötä. Panostamme oman tuotemerkkimme suunnitteluun kotimaassa ja suoraan tuontiin sekä tiiviiseen yhteistyöhön eri toimittajien kanssa. Pyrimme jatkuvasti lisäämään uusiutuvia luonnonmateriaaleja valikoimassamme. Tuotekohtaiset tiedot valmistusmaasta saat asiakaspalvelustamme.